aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Δεν έχετε αξιοπρέπεια και αρχ@@@@!»

«Δεν έχετε αξιοπρέπεια και αρχ@@@@!»

Η εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα προκάλεσε την έκρηξη του Κρίστιαν Μπρόκι ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες του λίγες ημέρες πριν τoν τελικό του Coppa Italia κόντρα στην Γιουβέντους.

Το βράδυ του Σαββάτου (21/5) η Μίλαν θα διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη μέσω της κατάκτησης του Coppa Italia απέναντι στην Γιουβέντους (αν χάσει θα μείνει για τρίτη σερί σεζόν χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο) όμως το στρατόπεδο των “ρονονέρι” θυμίζει… καζάνι που βράζει.

Αιτία η νέα απογοητευτική εμφάνιση και η εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Ρόμα στο φινάλε της φετινής Serie A που την άφησε στην 7η θέση της βαθμολογίας, με τον Κρίστιαν Μπρόκι να ξεσπάει κατά των παικτών του κατά τη διάρκεια κυριακατικής ομιλίας του στο Μιλανέλο.

“Δεν έχετε αξιοπρέπεια, δεν έχετε αρχ*****. Η Ρόμα έπαιξε φιλικό απέναντί σας, δεν ίδρωσαν καν για να σας νικήσουν. Δεν αντιδράσατε ποτέ. Σας κοροϊδεύουν.

Σε 20 χρόνια ποδοσφαίρου δεν έχω δει ποτέ ξανά τέτοια αποδυτήρια. Απαντήστε μου: έχω ανάγκη να τσακωθώ με κάποιον”, φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Ιταλός τεχνικός, όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η “Gazzetta dello Sport”.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως μετά το ξέσπασμα του Μπρόκι ακολούθησε νεκρική σιγή, η οποία διακόπηκε από κάποιον παίκτη της Μίλαν που είπε: “Έχεις δίκιο μίστερ, είναι μόνο δική μας ευθύνη, δεν τρέχουμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ