aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Δάγκωσε» τη θλιβερή Γιουβέντους η αγριεμένη Βερόνα! (vid)

«Δάγκωσε» τη θλιβερή Γιουβέντους η αγριεμένη Βερόνα! (vid)

Πιο θλιβερή από ποτέ η Γιουβέντους, έφυγε με άδεια χέρια από το «Μπεντεγκόντι», αφού ηττήθηκε 2-1 από την καταπληκτική Βερόνα. Οι «μπιανκονέρι» υπέστησαν 2η διαδοχική ήττα, ενώ συμπλήρωσαν 3 ματς δίχως νίκη (0-1-2) και κινδυνεύουν να βρεθούν στο -16 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Τούντορ και πανηγύρισαν την 4η νίκη τους στις 8 πιο πρόσφατες αγωνιστικές (4-3-1).

Η Βερόνα ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του φορμαρισμένου Σιμεόνε (11’, 14’), ο οποίος έφτασε τα 6 τέρματα στις 3 τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας του.

Από ‘κει και πέρα, οι «τζιαλομπλού» άντεξαν στις πιέσεις των παικτών της Γιούβε και γίνονταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αλέγκρι ήταν να μειώσει στο 80’ με πανέμορφο γκολ του ΜακΚένι.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ