aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Χτύπησε» την πόρτα της Παρί για Καβάνι η Ίντερ

«Χτύπησε» την πόρτα της Παρί για Καβάνι η Ίντερ

Η πίεση που ασκεί η Νάπολι στην Ίντερ για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι είναι αφόρητη και οι «νερατζούρι» εξετάζουν την αγορά για πιθανούς αντικαταστάτες του Αργεντινού επιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Corriere dello Sport», άνθρωποι της ομάδας του Μιλάνου ήρθαν σε επαφή με στελέχη της Παρί Σεν Ζερμέν και προσέφεραν 50 εκατ. ευρώ για τον Έντισον Καβάνι. Η συνάντηση μάλιστα έγινε πριν μερικές ημέρες, όταν οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στα πλαίσια του International Champions Cup.

Ο Ουρουγουανός μετακόμισε στο Παρίσι από τη Νάπολι το 2013 έναντι 64 εκατ. ευρώ και στην Ίντερ τον θεωρούν ως ιδανικό αντικαταστάτη του Ικάρντι.

Προς το παρόν όμως η υπόθεση είναι δύσκολο να προχωρήσει καθώς τα 50 εκατ. ευρώ των «νερατζούρι» δεν ικανοποιούν τις οικονομικές απαιτήσεις των Παριζιάνων, οι οποίοι τους ζητούν να επανέλθουν με μια πιο βελτιωμένη προσφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ