aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΧαστούκισε τον γραμματέα της Ίντερ ο Μπονούτσι: «Θα σε σκοτώσω»

Χαστούκισε τον γραμματέα της Ίντερ ο Μπονούτσι: «Θα σε σκοτώσω»

Το γκολ του Αλέξις Σάντσες στο φινάλε του ιταλικού σούπερ καπ, χάρισε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Ίντερ απέναντι στην Γιουβέντους (2-1), με τους «νερατζούρι» να το πανηγυρίζουν έξαλλα.

Μεταξύ αυτών και ο γραμματέας της Ίντερ, Κριστιάνο Μοτζίλο, ο οποίος με το που σκόραρε ο Αλέξις πανηγύρισε έντονα μπροστά του και ο Λεονάρντο Μπονούτσι που ήταν ακριβώς δίπλα του, έγινε έξαλλος και του την… έπεσε ρίχνοντας του και ένα χαστούκι.

«Τι στον π@@@ κάνεις; Πανηγυρίζεις μέσα στη μούρη μου; Θα σε σκοτώσω», ανέφερε ο Μπονούτσι στον Μοτζίλο κατά τη διάρκεια του… πεσίματος που του έκανε! Ο Μπονούτσι εκείνη την ώρα περίμενε στο κέντρο του γηπέδου για να μπει στον αγωνιστικό χώρο ώστε να είναι ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές που θα εκτελέσουν πέναλτι. Το ματς όμως δεν οδηγήθηκε ποτέ στη «ρώσικη ρουλέτα», με την πλευρά της Ίντερ να πανηγυρίζει και αυτή της Γιουβέντους να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι και πολλά νεύρα!

Την ίδια ώρα αξίζει να σημειωθεί πως όπως αναφέρει και ο ιταλικός Τύπος, έρχεται βαριά τιμωρία για τον Λεονάρντο Μπονούτσι από τον αθλητικό δικαστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ