aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΧαμός με το βίντεο παίκτη της Ρόμα: «Μουρίνιο απόψε θα σνιφάρουμε» (vid)

Χαμός με το βίντεο παίκτη της Ρόμα: «Μουρίνιο απόψε θα σνιφάρουμε» (vid)

Πριν λίγες εβδομάδες ο πιτσιρικάς εξτρέμ των Τζαλορόσι πόνεσε πολύ, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Εδινε για καιρό μάχη με αρρώστια αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής… Ο Μουρίνιο, τότε, είχε αναφερθεί στον νεαρό παίκτη της Ρόμα. Είχει εκφράσει τη στήριξη τόσο τη δική του όσο και όλων στην ομάδα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά του έδωσε και χρόνο συμμετοχής, ακόμη και στο ντέρμπι με τη Λάτσιο. Τώρα, λοιπόν, ο πιτσιρικάς έρχεται πάλι στην επικαιρότητα αλλά για λάθος λόγο.

Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τον Ζαλέφσκι μαζί με φίλους του. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Το πρόβλημα αρχίζει από τη στιγμή που ένας εκ των φίλων λέει το εξής προς την κάμερα: «Προς τον Μουρίνιο… Απόψε θα σνιφάρουμε». Το βίντεο κατέβηκε από τον λογαριασμό που είχε ανέβει αλλά κάποιοι πρόλαβαν να κάνουν download και εξακολουθεί να παίζει στα social media. Λογικό ήταν, επομένως, η Ρόμα να καλέσει αμέσως για εξηγήσεις τον νεαρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Ζαλέφσκι ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι από εδώ και πέρα θα είναι πιο προσεκτικός. Τόσο με τις παρέες του, όσο και με τα βίντεο που θα ανεβάζει στα social media. Γιατί σε δικό του λογαριασμό ανέβηκε το συγκεκριμένο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ