aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΧαμός με το like που έκανε παίκτης της Μίλαν σε ανάρτηση του Μπονούτσι (pic)

Χαμός με το like που έκανε παίκτης της Μίλαν σε ανάρτηση του Μπονούτσι (pic)

Παίκτης της Μίλαν έκανε like σε πανηγυρική ανάρτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι και αναγκάστηκε να το ακυρώσει μετά την επίθεση που του έκαναν οπαδοί της ομάδας του.

Οι Ροσονέρι έχουν μπροστά τους έναν «τελικό». Ενα παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα: Ή θα επιστρέψουν στο Champions League για πρώτη φορά μετά το 2013-14 ή θα πέσουν σε… κατάθλιψη. Γιατί μπορεί στην αρχή της σεζόν να κρατούσαν όλοι χαμηλούς τόνους, αλλά η μετέπειτα πορεία άλλαξε τους στόχους. Το ζητούμενο, επομένως, για τη Μίλαν είναι να πάει στο Μπέργκαμο με απόλυτη ηρεμία, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.

Είτε λόγω των σεναρίων για το μέλλον κάποιων παικτών της, είτε λόγω των κινήσεων κάποιων εξ αυτών. Οπως, για παράδειγμα, του Χακάν Τσαλχάνογλου. Ο Τούρκος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και δεν έχει ανανεώσει ακόμη, αφού τα λεφτά που ζητάει θεωρούνται υπερβολικά. Αυτό, σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του. Και τώρα τα πράγματα έγιναν χειρότερα…

«Οταν το μπιανκονέρο ενώνεται με το χρυσό, είναι πάντα μια όμορφη καλημέρα», έγραψε στο Instagram ο Μπονούτσι. Ο αμυντικός της Γιουβέντους πανηγύριζε για την κατάκτηση του κυπέλλου, ποστάροντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το τρόπαιο. Σε αυτή την ανάρτηση λοιπόν, ο Τούρκος επιθετικός μέσος της Μίλαν έκανε like. Και όταν αυτό έγινε αντιληπτό, δέχθηκε πάμπολλες επιθέσεις από οπαδούς των Ροσονέρι.

Μεταγραφικό μήνυμα ή απλά φιλία;

Τα σχόλια ήταν τόσα και με τέτοιο περιεχόμενο, που τελικά ο παίκτης των Μιλανέζων… ακύρωσε το like. Γεγονός που δεν ηρέμησε τους οπαδούς όμως, οι οποίοι παραμένουν εκνευρισμένοι μαζί του.

Μένει να φανεί αν το like του Τσαλχάνογλου «κρύβει» και κάποιο μεταγραφικό μήνυμα (γράφτηκε για τη Γιούβε) ή αν το έκανε λόγω φιλίας με τον -πρώην συμπαίκτη στη Μίλαν- Μπονούτσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ