aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΧαφ της Μονακό στη λίστα της Γιουβέντους, μικρή διαφορά για Λοκατέλι, εναλλακτική ο Πιάνιτς

Χαφ της Μονακό στη λίστα της Γιουβέντους, μικρή διαφορά για Λοκατέλι, εναλλακτική ο Πιάνιτς

Πριν καν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος ήταν γνωστό το ενδιαφέρον των Μπιανκονέρι για τον Μανουέλ Λοκατέλι. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία εδώ και μήνες άλλωστε, αλλά δεν υπάρχει με τη Σασουόλο. Οι δύο ομάδες, με βάση τα ρεπορτάζ, έχουν μια διαφορά της τάξης των 5-7 εκατ. ευρώ. Δεν είναι διαφορά που δεν καλύπτεται, αλλά -σε τέτοια οικονομική περίοδο- δεν είναι και μικρή.

Στο Τορίνο είναι αισιόδοξοι, αναφέρουν τα ίδια ρεπορτάζ, αλλά παίρνουν και τα μέτρα τους. Εχουν δηλαδή και εναλλακτικές επιλογές για παν ενδεχόμενο. Μια τέτοια είναι ο Μίραλεμ Πιάνιτς που θέλει να φύγει από τη Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στη Γιουβέντους. Η οποία, από την πλευρά της, δεν τον έχει, όπως προαναφέραμε, ως πρώτη επιλογή. Και αν πάει να τον αποκτήσει, θα είναι μόνο με δανεισμό και με τους Καταλανούς να… συνεισφέρουν στην κάλυψη του συμβολαίου του.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει και τρίτος υποψήφιος. Ονομα που δεν είχε ακουστεί ως τώρα. Πρόκειται για τον Ορελιέν Τσουαμενί της Μονακό. Είναι 21 ετών, Γάλλος, θεωρείται πολύ καλός τακτικά, αναδείχθηκε καλύτερος νέος της Ligue 1 και είναι στη λίστα των Τορινέζων. Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει από χθες αργά το βράδυ το Sky Italia, χωρίς όμως να πει οτιδήποτε για τα οικονομικά δεδομένα.

Οπως και να έχει, η Γιουβέντους θέλει να κλείσει μέσα στα προσεχή 24ωρα το θέμα του χαφ, οπότε αναμένονται εξελίξεις. Είτε με Λοκατέλι, είτε με Πιάνιτς, είτε με Τσουαμενί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ