aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜπραΐμ Ντίαζ: Επίσημη η επιστροφή του στη Ρεάλ με συμβόλαιο έως το 2027

Μπραΐμ Ντίαζ: Επίσημη η επιστροφή του στη Ρεάλ με συμβόλαιο έως το 2027

Επιστροφή στη Μαδρίτη για τον Μπραΐμ Ντίας, ο οποίος έπειτα από μια διετία στη Μίλαν γύρισε κι επίσημα στη Ρεάλ με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Την τρίτη μεταγραφική της προσθήκη επισημοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία καλωσόρισε πίσω τον Μπραΐμ Ντίαζ!

Μετά τους Τζουντ Μπέλιγχαμ και Φραν Γκαρσία, στη Μαδρίτη προχώρησαν και στην πρώτη προσθήκη στον επιθετικό τομέα με τον 23χρονο να επιστρέφει στην ισπανική πρωτεύουσα μετά τον διετή δανεισμό του στη Μίλαν.

Αν και στο Μιλάνο είχαν εκφράσει την πρόθεσή τους να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, οι ιθύνοντες της Ρεάλ αποφάσισαν να βάλουν φρένο στις ορέξεις των Ροσονέρι και άναψαν το πράσινο φως για την επιστροφή του με νέο συμβόλαιο έως το 2027.

Σύμφωνα μάλιστα με το «Athletic» ο Ντίαζ δέχθηκε μια γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του, γεγονός πλέον που τον κατατάσσει κάπου στη μέση της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές των Μερένγκες.

Τη φετινή περίοδο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μέτρησε συνολικά 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μίλαν με απολογισμό επτά γκολ και ισάριθμες ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ