aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΜπλόκο από την κυβέρνηση της Ιταλίας στους οπαδούς της Άιντραχτ εν όψει Νάπολι

Μπλόκο από την κυβέρνηση της Ιταλίας στους οπαδούς της Άιντραχτ εν όψει Νάπολι

Χωρίς τη συνήθη πολυπληθή υποστήριξη των οπαδών της θα αγωνιστεί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης την επόμενη εβδομάδα στη ρεβάνς με τη Νάπολι για τους «16» του Champions League.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας σχεδιάζει να σταματήσει οποιαδήποτε πώληση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική ομάδα. Η Άϊντραχτ, η οποία έχασε τον πρώτο αγώνα με 2-0 στη Γερμανία, ανέμενε ότι θα είχε λίγο λιγότερους από 3.000 φιλάθλους της στο «Ντιέγκο Αρμάνο Μαραντόνα» για τον αγώνα. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν πριν από τον πρώτο αγώνα στη Φρανκφούρτη, με την αστυνομία να έχει χαρακτηρίσει αυτό το παιχνίδι ως υψηλού κινδύνου.

«Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενημερώθηκε χθες αργά το βράδυ από την UEFA ότι το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας θα εκδώσει σήμερα κανονισμό που απαγορεύει στον ιταλικό σύλλογο να πουλήσει εισιτήρια στους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον επαναληπτικό αγώνα στις 15 Μαρτίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

«Αυτό θα περιλαμβάνει ολόκληρο το σύνολο των 2.700 φιλοξενούμενων οπαδών, συμπεριλαμβανομένων των 2.400 στην εξέδρα των φιλοξενούμενων φιλάθλων, που η Άιντραχτ δικαιούνταν. Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης θα σχολιάσει περαιτέρω αυτήν την εξέλιξη μόλις υπάρξουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες του κανονισμού».

Όπως είναι γνωστό, δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της Άιντραχτ ταξίδεψαν στη Σεβίλη για τον τελικό του Europa League απέναντι στη Ρέιντζερς (5-4 στα πέναλτι/1-1) με τον σύλλογο να έχει στη διάθεσή του μόλις 10.000 εισιτήρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ