aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑταλάντα - Ουντινέζε 1-1: «Χαρακίρι» στις καθυστερήσεις για τους «μπεργκαμάσκι» (vid)

Αταλάντα – Ουντινέζε 1-1: «Χαρακίρι» στις καθυστερήσεις για τους «μπεργκαμάσκι» (vid)

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Αταλάντα θα πάρει τη νίκη, η Ουντινέζε κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα να ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το 1-1.

Το παιχνίδι άρχισε με την Αταλάντα να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο απειλεί ιδιαίτερη την Ουντινέζε. Η πρώτη καλή ευκαιρία άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους, καθώς έπρεπε να φτάσουμε στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης. Τότε, ο Γιόσιπ Ίλισιτς, έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέλεξε ελάχιστα άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, η Αταλάντα «άγγιξε» το γκολ. Επειτα από σέντρα, ο Ζαπακόστα κοντρόλαρε την μπάλα κι επιχείρησε το σουτ. Η ελπιδοφόρα προσπάθειά του, ωστόσο εξουδετερώθηκε από τον Σιλβέστρι, ο οποίος έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση.

Τελικά, ότι δεν κατάφερε να πετύχει στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στο δεύτερο, η Αταλάντα. Στο 56ο λεπτό του αγώνα, ο Μαλινόφκσι, βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του, για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια, ανέβασαν ρυθμούς και πίεζαν για την ισοφάριση. Τελικά αυτή μπορεί να άργησε αλλά τελικά ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μπέτο.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Αταλάντα έμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 15 βαθμούς, όσους έχει και η Ρόμα, η οποία απόψε (24/10, 19:00, Cosmote Sport1 HD) θα φιλοξενήσει τη Νάπολι. Από τη άλλη η Ουντινέζε έμεινε στους 10 βαθμούς και στην 13η θέση.

Αταλάντα: Μούσο, Παλομίνο, Λοβάτο, Ντε Ρόουν, Ζαπακόστα, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (74’ Κόπμανερς), Πεσέλα, Ίλισιτς (64’ Μίραντσουκ), Μαλινόφσκι (86’ Σκαλβίνι), Ζαπάτα (64’ Μουριέλ).

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Στρίνγκερ Λάρσεν (76’ Σοπί), Μπεκάο, Νάιτινγκ (82’ Φόρεστερ), Ντι Σόουζα, Ουντόντζι, Μολίνα (64’ Σαξές) Μακενγκό (64’ Αρσλάν), Γουάλας, Πουσέτο (76’ Σάμαρνζιτς), Μπέτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ