aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑταλάντα για μεγάλα πράγματα, Γιουβέντους για… κλάματα! (vid)

Αταλάντα για μεγάλα πράγματα, Γιουβέντους για… κλάματα! (vid)

Της έκλεισε το… σπίτι! Η εξαιρετική Αταλάντα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι πέρασε από το «Alianz Stadium», επικρατώντας 1-0 της Γιουβέντους που συνεχίζει να απογοητεύει και να δείχνει πως δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα, μένοντας μακριά από την τετράδα της βαθμολογίας.

Με διάθεση να μην πάρουν μεγάλα ρίσκα ξεκίνησαν το ματς οι δύο ομάδες, σε ένα ισορροπημένο πρώτο εικοσάλεπτο. Η Αταλάντα πατούσε καλύτερα, πίεζε και προσπαθούσε να δημιουργήσει και βρήκε το γκολ πριν το μισάωρο όταν ο Ζαπάτα με υπέροχο διαγώνιο σουτ (28’) «εκτέλεσε» τον Σέζνι για το 1-0. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν σαστισμένοι, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και πήγαν στα αποδυτήρια όντας με την πλάτη στον τοίχο.

Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό, αφού η Γιουβέντους καλούνταν να αντιδράσει, πήρε τα ηνία και πίεζε. Είχε κλείσει στο μισό γήπεδο την Αταλάντα, η οποία ψαχνόταν κυρίως στην κόντρα-επίθεση αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει και απειλούσε μέσα από στατικές φάσεις, καμία εκ των οποίων όμως δεν εκμεταλλεύτηκε και γνώρισε την πέμπτη φετινή της ήττα. Στις καθυστερήσεις μάλιστα, ο Ντιμπάλα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.


Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 26/11

Κάλιαρι-Σαλερνιτάνα 1-1
(73’ Παβολέτι – 90’+1’ Μπονατσόλι)

Σάββατο, 27/11

Έμπολι-Φιορεντίνα 2-1
(87’ Μπαντινέλι, 89’ Πιναμόντι – 57’ Βλάχοβιτς)

Σαμπντόρια-Βερόνα 3-1
(51’ Καντρέβα, 77’ Έκνταλ, 90’ Μούρου – 37’ Ταμέζε)

Γιουβέντους-Αταλάντα 0-1

(28′ Ζαπάτα)

Βενέτσια-Ίντερ (21:45)

Κυριακή, 28/11

Ουντινέζε-Τζένοα (13:30)
Μίλαν-Σασουόλο (16:00)
Σπέτσια-Μπολόνια (16:00)
Ρόμα-Τορίνο (19:00)
Νάπολι-Λάτσιο (21:45)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ