aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑσύλληπτο: Συνεχίζουν έξι ιταλικές ομάδες στην Ευρώπη, δέχτηκαν μόλις 1 γκολ στα 12 νοκ-άουτ

Ασύλληπτο: Συνεχίζουν έξι ιταλικές ομάδες στην Ευρώπη, δέχτηκαν μόλις 1 γκολ στα 12 νοκ-άουτ

Η Ιταλία έχει τις περισσότερες ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη (6) και το έχουν κάνει μέσω της… άμυνάς τους.

Διότι ένα ασύλληπτο στατιστικό έρχεται μετά το πέρας της φάσης των «16» αφού οι Ίντερ, Μίλαν, Νάπολι, Γιουβέντους, Ρόμα και Φιορεντίνα δέχτηκαν συνολικά… ένα γκολ σε 12 νοκ-άουτ αναμετρήσεις που έδωσαν σε αυτή τη φάση.

Η Ίντερ απέκλεισε την Πόρτο με συνολικό σκορ 1-0 (1-0 και 0-0), όπως και η Μίλαν την Τότεναμ (1-0 και 0-0), επίσης, ενώ η… τρίτη της παρέας στο Champions League, Νάπολι, επικράτησε με το συνολικό 5-0 της Άιντραχτ (0-2 και 3-0).
Στο Europa League, τώρα, η Γιουβέντους προκρίθηκε με 3-0 εις βάρος της Φράιμπουργκ (1-0 και 0-2), ενώ η Ρόμα πέρασε με συνολικό σκορ 2-0 απέναντι στη Σοσιεδάδ (2-0 και 0-0).

Τέλος, η Φιορεντίνα ήταν η μοναδική ιταλική ομάδα που δέχτηκε γκολ. Αφού επικράτησε 1-0 της Σίβασπορ στο πρώτο ματς, πέρασε και με το εμφατικό 4-1 από την Τουρκία!

Αδιανόητα στατιστικά από τις ομάδες της Serie A, που θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές και προσθέτουν τον μεγάλο ανταγωνισμό που εν μέρει έλειπε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ