aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑπώλειες… ρεκόρ για τη Γιουβέντους: Ζημιά 210 εκατ. ευρώ την περασμένη σεζόν!

Απώλειες… ρεκόρ για τη Γιουβέντους: Ζημιά 210 εκατ. ευρώ την περασμένη σεζόν!

Αρνητική ιστορία έγραψε η Γιουβέντους την περασμένη σεζόν! Η Γηραιά Κυρία έγινε η ομάδα που είχε σε μια σεζόν τις περισσότερες οικονομικές απώλειες από κάθε άλλον σύλλογο στην ιστορία της Serie A.

Συγκεκριμένα, οι «μπιανκονέρι» κατέγραψαν ζημιά 209,9 εκατ. ευρώ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ξεπερνώντας το… ρεκόρ που κατείχε η Ίντερ από τη σεζόν 2006/07 (206 εκατ. ευρώ). Στη λίστα με τις απώλειες ρεκόρ των ομάδων βρίσκουμε μεταξύ άλλων την Μίλαν της προπέρσινης χρονιάς, όταν δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην Ευρώπη, αλλά και τρεις φορές την Ίντερ του Μοράτι, έχοντας επηρεαστεί αισθητά από το σκάνδαλο «Calciopolis» και τα λιγότερα έσοδα που είχαν οι σύλλογοι εκείνη την περίοδο.

Προφανώς, η τεράστια ζημιά που είχε η Γιουβέντους την περασμένη σεζόν μπορεί κάλλιστα να συνδεθεί με τα ελάχιστα χρήματα που ξοδεύτηκαν φέτος στη μεταγραφική περίοδο, όπως και με το γεγονός πως θέλησε να βγάλει από πάνω της το «βαρίδι» με το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ