aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Απόδραση» τετράδας της Γιουβέντους από το Μπέργκαμο

«Απόδραση» τετράδας της Γιουβέντους από το Μπέργκαμο

«Χρυσό» τρίποντο για την Γιουβέντους! Οι Μπιανκονέρι πήραν μια σπουδαία νίκη στο Μπέργκαμο, καθώς επικράτησαν με 2-0 της Αταλάντα και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση με 66 βαθμούς και διατήρησαν την διαφορά τους από την 5η Μίλαν στους πέντε βαθμούς (66-61). Η ομάδα του Γκασπερίνι παρέμεινε στην 6η θέση με 58 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την τετράδα. «Έλαμψε» ο 19χρονος Άιλινγκ Τζούνιορ, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός. Καθάρισε το ματς και… ξέσπασε ο Βλάχοβιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με αρκετή ένταση και προσπάθησαν να απειλήσουν με τα εκτός περιοχής σουτ των Κουπμάινερς (6′), Έντερσον (9′) και Πάσαλιτς (14′). Μετά το πρώτο τέταρτο η Γιούβε ανέβασε στροφές και είχε ένα καλό δεκάλεπτο. Στο 21′ ο Ραμπιό πήρε την κεφαλιά, από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Κουαδράδο, ο οποίος σούταρε στα σώματα και στο 22′ ο Κουπμάινερς έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του, ο Ντι Μαρία έκλεψε, πλάσαρε αλλά δεν βρήκε εστία.

Το τελευταίο 20λεπτο του πρώτου μέρους η Αταλάντα ήταν κυριαρχική. Στο 25′ ο Κουπμάινερς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σκαλβίνι νίκησε στον αέρα τον Ίλινγκ, πήρε την κεφαλιά αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Σέζνι. Στο 31′ και στο 32′ Ζαπακόστα και Τολόι σούταραν και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν για χέρι μέσα στην περιοχή αλλά διαιτητής και VAR δεν εντόπισαν παράβαση σε καμία εκ των δυο φάσεων. Στο 45+1′ ο Ζαπάτα με έξυπνη πάσα «τρύπησε» την άμυνα της Γιούβε, ο Κουπμάινερς έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι αλλά ο αμαρκάριστος Πάσαλιτς από καλή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία.

Η Γιούβε κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Άιλινγκ Τζούνιορ, έκλεψε την μπάλα από τον Ζαπακόστα, πάσαρε στον Ραμπιό, ο Γάλλος χαφ έκανε το γύρισμα, ο Μίλικ έκανε την προβολή και από τις κόντρες η μπάλα πήγε στον 19χρονο Βρετανό αριστερό μπακ – χαφ, ο οποίος εκτέλεσε με τη μία και άνοιξε το σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ