aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AAποχωρεί από το ποδόσφαιρο o μεγάλος Αντρέα Πίρλο!

Aποχωρεί από το ποδόσφαιρο o μεγάλος Αντρέα Πίρλο!

Ουδείς μπορεί να νικήσει τον πανδαμάτορα χρόνο. Αυτό είναι «νόμος» και ο Αντρέα Πίρλο, ένας από τους πιο «εγκεφαλικούς» παίκτες που έχουν περάσει από τα γήπεδα όλου του κόσμου δεν θα μπορούσε να αψηφήσει την επίδραση που έχει ο χρόνος πάνω στους ποδοσφαιριστές.

Εν προκειμένω στον ίδιο, με τον 38χρονο «μαέστρο» των ιταλικών γηπέδων να ανακοινώνει μέσω συνέντευξής του στην «Gazzetta dello Sport» πως θα σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριερα τον ερχόμενο Δεκέμβρη, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με την New York City.

«Aντιλαμβάνεσαι από μόνος σου πότε έχει φτάσει η στιγμή. Κάθε ημέρα έχεις προβλήματα με τη φυσική κατάσταση και δεν μπορείς να προπονείσαι όπως θα ήθελες. Σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα λέω “φτάνει”, Δεν γίνεται να φτάσεις με το ζόρι μέχρι τα 50 σου. Θα βρω να κάνω κάτι άλλο», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνια ο Πίρλο, ο οποίος παραδέχτηκε πως δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του για το αν θα παραμείνει στο χώρο έχοντας την ιδιότητα του προπονητή.

Ούτε στην ερώτηση για το αν φαντάζεται τον εαυτό του βοηθό του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι θέλησε να απαντήσει (είχαν φουντώσει οι φήμες πριν λίγο καιρό), με τον 38χρονο άσο να μη διστάζει πάντως να αφιερώσει διθυράμβους για τον άλλοτε προπονητή του στην Γιουβέντους.

«Είναι εντυπωσιακό το πως προσέχει τις λεπτομέρειες. Καταφέρνει πάντα να σου δίνει πειστικές εξηγήσεις για το οτιδήποτε. Ένα μάθημα 20 λεπτών που σου κάνει βλέποντας video, αξίζει όσο τρεις ημέρες προπόνηση: καταλαβαίνεις αμέσως τι πρέπει να κάνεις. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων βελτιώθηκε έχοντας απίστευτη θέληση για να νικάει και να δίνει το μάξιμουμ. Είναι ένας από τους πιο ικανούς προπονητές που υπάρχουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ