aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑποχαιρέτησε τη Μίλαν ο Ντοναρούμα: «Κάποιες αποφάσεις είναι δύσκολες, αλλά...»

Αποχαιρέτησε τη Μίλαν ο Ντοναρούμα: «Κάποιες αποφάσεις είναι δύσκολες, αλλά…»

Ως… φρέσκος πρωταθλητής Ευρώπης αφήνει τη Μίλαν ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος αποχαιρέτησε τους «ροσονέρι» μέσω Instagram ενώ ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο βίντεο που δημοσίευσε απεικονίζονται μερικές από τις κορυφαίες του στιγμές με τη φανέλα των Μιλανέζων, καθώς και το ακόλουθο μήνυμα:

«Κάποιες αποφάσεις είναι δύσκολες αλλά είναι μέρος του να ωριμάζεις και να γίνεσαι άντρας. Έφτασα στη Μίλαν μικρό παιδί, φόρεσα τη φανέλα για οκτώ χρόνια με περηφάνια. Παλέψαμε, υποφέραμε, νικήσαμε, κλάψαμε, πανηγυρίσαμε με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, όλους αυτούς που ήταν και είναι μέρος του συλλόγου, μαζί με τους οπαδούς που είναι κι αυτοί μέλη της οικογένειάς μου.
Κατάφερα να πετύχω προσωπικούς στόχους, όπως το να κάνω ντεμπούτο στα 16 μου, πέρασε χρόνια που δεν θα ξεχάσω. Τώρα έφτασε η στιγμή να πω αντίο, δεν ήταν εύκολη απόφαση και μία δημοσίευση δεν είναι αρκετή για να την εξηγήσω. Ίσως ποτέ να μην τα καταφέρω.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτήν την στιγμή, είναι η καλύτερη επιλογή για μένα, να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, να ωριμάσω και να γίνω πιο ολοκληρωμένος. Από όλους τους ροσονέρι που γνώρισα, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, όλοι θα είναι στην καρδιά μου ως ένα σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού που με έκανε αυτό που είμαι.
Εύχομαι στη Μίλαν κάθε επιτυχία και το κάνω με την καρδιά μου, για την αγάπη που με δένει με αυτά τα χρώματα, ένα συναίσθημα που η απόσταση και ο χρόνος δεν θα καταφέρουν να ακυρώσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ