aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑπό τη Γιουβέντους και την Μπάγερν στη Βραζιλία ο Ντόουγκλας Κόστα

Από τη Γιουβέντους και την Μπάγερν στη Βραζιλία ο Ντόουγκλας Κόστα

Ο Ντόουγκλας Κόστα βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στην Μπάγερν Μονάχου με ετήσιο δανεισμό από τη Γιουβέντους. Παρ’ όλα αυτά, οι Βαυαροί πολύ δύσκολα θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς, με τον 30χρονο εξτρέμ να μετράει πλέον αντίστροφα για το τέλος της δεύτερης θητείας του στη Γερμανία.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η βραζιλιάνικη Γκρέμιο έχει μπει πολύ δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομίλντο Μπολζάν Τζούνιορ αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για μια πιθανή μεταγραφή του. Άλλωστε, η Γκρέμιο αποτελεί ο πρωταρχικός προορισμός του Κόστα σε περίπτωση επαναπατρισμού, αφού στη συγκεκριμένη ομάδα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη, αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 10 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου διεθνή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ