aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑπό οκτάρα σε… πεντάρα και πρόκριση στους «8» για την καταιγιστική Αταλάντα

Από οκτάρα σε… πεντάρα και πρόκριση στους «8» για την καταιγιστική Αταλάντα

Ντέρμπι… νερατζούρο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας! Η φοβερή και τρομερή Αταλάντα συνέχισε τις υψηλές πτήσεις διαλύοντας με 5-2 τη Σπέτσια και προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης όπου θα κοντραριστεί με την Ίντερ.

Δεκατρία γκολ σε τέσσερις ημέρες για τους «μπεργκαμάσκι», που προ ημερών διέλυσε με 8-2 τη Σαλερνιτάνα για το πρωτάθλημα.

Το ματς είχε φρενήρη ρυθμό από το ξεκίνημά του! Μόλις στο 10’ ο Σκαλβίνι έφτιαξε το 1-0 του Λούκμαν, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής δύο λεπτά αργότερα, αυτή τη φορά από ασίστ του Ζαπάτα, έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων. Η Σπέτσια μείωσε άμεσα αφού ο Έκνταλ έγραψε στο 14’ το 2-1, με την Αταλάντα να επαναφέρει τη διαφορά των δύο τερμάτων υπέρ της στο 26’ με τον Χάτεμπερ. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και μείωσαν εκ νέου με τον Βέρντε, με το 3-2 να μένει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους είχε επίσης καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, αλλά όχι και γκολ. Μέχρι που η Σπέτσια αποφάσισε να βγει μαζικά μπροστά στο τελευταίο εικοσάλεπτο για να ψάξει την ισοφάριση και το πλήρωσε. Διότι στο 72’ ο Χόιλιουντ με φοβερό τελείωμα που βρήκε σε οριζόντιο και αριστερό δοκάρι έκανε τέσσερα τα τέρματα της Αταλάντα, με τον ίδιο παίκτη στο 90’ να πλασάρει στο δοκάρι αλλά ο Αμπάντου στην επαναφορά δεν απομάκρυνε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ