aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑπό κινηματογραφικός μπόμπιρας, σωτήρας της Σαμπντόρια κόντρα στην Ρόμα

Από κινηματογραφικός μπόμπιρας, σωτήρας της Σαμπντόρια κόντρα στην Ρόμα

Ο τραυματισμός του Εμίλ Αουντέρο άνοιξε το δρόμο για τον Βλαντιμίρο Φαλκόνε για να μπει στην ενδεκάδα της Σαμπντόρια κόντρα στην Ρόμα και ο αναπληρωματικός κίπερ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνοντας σπουδαίες επεμβάσεις και παίζοντας σημαντικό ρόλο ώστε η ομάδα της Γένοβας να αποδράσει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Ολίμπικο» το βράδυ της Τετάρτης για την 19η αγωνιστική της Serie A.

Με την εμφάνισή του αυτή στενοχώρησε πολλούς οπαδούς των τζαλορόσι, με έναν μάλιστα εξ αυτών να γνωρίζει τον Φαλκόνε από τότε που ήταν βρέφος και κυκλοφορούσε με… πάνες.

Ο λόγος για τον διάσημο σκηνοθέτη, κωμικό και σεναριογράφο, Κάρλο Βερντόνε, που το 1995 μοιράστηκε μία σκηνή με τον 26χρονο κίπερ, στο πλαίσιο της ταινίας «Viaggi di Nozze».

Μία εποχή που Φαλκόνε ήταν μωρό και ο Βερντόνε τον είχε στην αγκαλιά του σε μία διάσημη σκηνή της ταινίας.

«Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε ένα πρακτορείο που έψαχνε ταλέντα για να παίξουν σε ταινίες και τότε χρειάζονταν ένα μωρό τριών μηνών για την ταινία, οπότε σκέφτηκαν εμένα.

Η οικογένειά μου όλη είναι μεγάλοι θαυμαστές του Βερντόνε, ξέρουμε απ’έξω τις ταινίες του», αποκάλυψε μετά την εντυπωσιακή παρουσία του στο Ρόμα – Σαμπντόρια ο κίπερ των μπλουτσερκιάτι, μέσω συνέντευξής του στην Gazzetta dello Sport.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ