aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπίθανη Λάτσιο, ξενέρωσε την Αταλάντα σε ματσάρα στη Ρώμη

Απίθανη Λάτσιο, ξενέρωσε την Αταλάντα σε ματσάρα στη Ρώμη

Ματσάρα στη Ρώμη με τις Λάτσιο και Αταλάντα να έρχονται ισόπαλες 3-3. Οι μπεργκαμάνσκι προηγήθηκαν 3-0 στο «Ολίμπικο», όμως οι λατσιάλι βρήκαν το κουράγιο, επέστρεψαν στο παιχνίδι κι εν τέλει πήραν τον βαθμό, 3-3.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν φοβερό ξεκίνημα και με δύο απανωτά χτυπήματα του Μουριέλ στο 23’ και στο 28’ «πάγωσαν» το γήπεδο. Μάλιστα, στο 37’ ο Πάπου Γκόμεζ έγραψε το 0-3 και όλα πλέον έδειχναν πως η Αταλάντα περιμένει απλά το τελευταίο σφύριγμα για να φτάσει στην τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Όσο κυλούσαν τα λεπτά αυτό βόλευε σαφώς την Αταλάντα, που απλά έπαιζε με το ρολόι.

Στο 69ο λεπτό ο Ιμόμπιλε με εκτέλεση πέναλτι μείωσε για τους γηπεδούχους και αμέσως μετά, στο 70’, ο Κορέα «τίναξε» το ματς στον αέρα κάνοντας το 2-3. Στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε ροντέο, η Λάτσιο ανέβασε στροφές και εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ. Τελικά, οι παίκτες του Ιντζάγκι είδαν την προσπάθειά τους να βρίσκει αντίκρισμα αφού κέρδισαν νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε και πάλι ο Ιμόμπιλε γράφοντας το τελικό 3-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ