aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑντάλλαξαν τερματοφύλακες Νάπολι και Φιορεντίνα

Αντάλλαξαν τερματοφύλακες Νάπολι και Φιορεντίνα

Η φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία είναι πιο φτωχή από ποτέ. Λεφτά, άλλωστε, δεν υπάρχουν, οπότε οι ομάδες δεν έκαναν τίποτα. Ή μάλλον, για να το θέσουμε πιο σωστά, έχουν κάνει ελάχιστα. Μία, λοιπόν, από τις λίγες κινήσεις που έχουν γίνει εντός του Ιανουαρίου, είναι αυτή που ανακοίνωσαν τώρα οι Παρτενοπέι και οι Βιόλα. Οι δύο ομάδες, δηλαδή, που συμφώνησαν για την ανταλλαγή τερματοφυλάκων και συγκεκριμένα για τους Γκολίνι και Σιρίγκου.

Ο πρώτος, ο Γκολίνι δηλαδή, ήταν δανεικός στη Φιορεντίνα από την Αταλάντα. Δανεισμός που διακόπηκε τώρα, με τον παίκτη να υπογράφει στους Ναπολιτάνους. Deal που προβλέπει τον δανεισμό του από τους Μπεργκαμάσκι ως το τέλος της σεζόν ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του. Ο δεύτερος, ο Σιρίγκου δηλαδή, αποχώρησε έτσι από τη Νάπολι και υπέγραψε στη Φιορεντίνα, η οποία τον ανακοίνωσε με κανονική μεταγραφή.

Το συγκεκριμένο θέμα, επομένως, έκλεισε και τυπικά, με τις δύο ομάδες να κάνουν την αλλαγή που ήθελαν στα ρόστερ τους. Και από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν ως το τέλος του μήνα θα έχουμε κάποια άλλη κίνηση στην Ιταλία, πλην αυτής που ετοιμάζουν οι Μίλαν και Ρόμα για τον Νικολό Τζανιόλο. Γενικά, πάντως, είναι ο πιο ήρεμος Ιανουάριος που έχει καταγραφεί, μεταγραφικά, εδώ και πολλά χρόνια στην Ιταλία, εκτός κι αν συμβούν… παλαβά πράγματα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ