aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A'Ανοιγμα του Χάμες Ροντρίγκες στη Μίλαν – Ο ρόλος του Μέντες και ο Λεάο

‘Ανοιγμα του Χάμες Ροντρίγκες στη Μίλαν – Ο ρόλος του Μέντες και ο Λεάο

Στις τάξεις των Ροσονέρι υπάρχουν χαμόγελα για το φιλικό 1-1 με τη Νις, κυρίως λόγω του γκολ του Ζιρού. Ο Γάλλος φορ σκόραρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του και είναι μια μεταγραφή από την οποία περιμένουν πολλά οι Ροσονέρι. Πολλά, όμως, θέλουν να πάρουν οι Μιλανέζοι και από τον επιθετικό μέσο που θα αποκτηθεί. Γι’ αυτό και θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι για την επιλογή τους.

Ονόματα έχουν ακουστεί διάφορα μέχρι στιγμής και τώρα προστίθεται ακόμη ένα. Αυτό του Χάμες Ροντρίγκες συγκεκριμένα, αφού οι δηλώσεις του μοιάζουν με άνοιγμα προς τη Μίλαν. «Επαιξα σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία. Μου λείπει η Ιταλία. Για μένα θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή», είπε αρχικά ο Κολομβιανός και πρόσθεσε.

«Με ρωτάνε πού θα παίζω τη νέα σεζόν. Δεν το ξέρω ακόμη, θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα, πάντως, θέλω να πάω κάπου όπου θα δείξουν ότι με θέλουν πραγματικά. Εχω ήδη παίξει σε πολλά πρωταθλήματα, αν πάω στο ιταλικό θα είναι ρεκόρ».

Συμβόλαιο και Λεάο

Για να πάει στο ιταλικό, πάντως, ο Ροντρίγκες θα πρέπει να ρίξει το κασέ του. Ο Χάμες παίρνει 7 εκατ. ευρώ ετησίως και τέτοιο συμβόλαιο η Μίλαν δεν μπορεί να του το δώσει. Βασικά, όπως λένε οι Ιταλοί, θα πρέπει ο Κολομβιανός να πέσει στα 4 εκατ. ευρώ. Εύκολο; Καθόλου. Εκτός κι αν κάνει τα… μαγικά του ο μάνατζέρ του, ο Ζόρζε Μέντες. Ο οποίος, παράλληλα, είναι μάνατζερ και του Ραφαέλ Λεάο.

Δεν άργησε, επομένως, να κυκλοφορήσει το σενάριο: Ο Μέντες θα βρει καλή πρόταση για τον Λεάο και η Μίλαν θα «ανταποδώσει» παίρνοντας τον Χάμες. Αν υπάρχει βάση σε αυτό ή όχι, γιατί η πλειοψηφία των ΜΜΕ υποδεικνύει τον Χακίμ Ζίγιεχ ως βασικό στόχο, θα φανεί τις προσεχείς εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ