aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑναζητά αντικαταστάτη του Μανωλά η Νάπολι – «Παίζει» και ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό!

Αναζητά αντικαταστάτη του Μανωλά η Νάπολι – «Παίζει» και ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό!

Το θέμα «Μανωλά» απασχολεί και σήμερα το ίδιο έντονα τα ιταλικά ΜΜΕ. Στον πρωινό Τύπο της χώρας υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του παίκτη, το οποίο το συνδέουν με τον Ολυμπιακό αλλά και τη Νάπολι η οποία ήδη φέρεται να σκέφτεται την επόμενη ημέρα.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση έρχονται από την Corriere dello Sport, και το Calciomercato. Τα σχετικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Νάπολι αναζητά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Έλληνα άσου στο κέντρο της άμυνας της ομάδας. Στο σημείο αυτό αναφέρουν το όνομα του Ντανιέλε Ρουγκάνι, αλλά και του Μάρκος Σενέσι, της Φέγενορντ.

Εκτιμάται από τον συντάκτη ότι εφόσον καταφέρει η ιταλική ομάδα να εξασφαλίσει την απόκτηση, με μεταγραφή ή δανεισμό, ενός από τους δύο ποδοσφαιριστές τότε θα γίνει και περισσότερο ελαστική η στάση της στα «θέλω» της στις διαπραγματεύσεις της με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτό, αναφέρεται ότι παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι ο Μανωλάς πιέζει αρκετά τους διοικούντες την Νάπολι για να επιστρέψει στην Ελλάδα, έχοντας πάρει την απόφασή του για αυτό. Μάλιστα, αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο να πέσει στο «τραπέζι» ακόμη και η περίπτωση του δανεισμού του παίκτη στον Ολυμπιακό σε πρώτη φάση, με του ερυθρόλευκους να έχουν όμως την… υποχρέωση να καταβάλλουν ένα ποσό μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να αποκτήσουν τον παίκτη.

Τέλος, επισημαίνουν ότι ένα από τα στοιχεία που ποντάρει ο Ολυμπιακός στις επαφές του με την Νάπολι, είναι το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την απόφαση του παίκτη να φορέσει και πάλι τη φανέλα του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ελληνική ομάδα έχει ήδη το «ναι» του Μανωλά για τη μεταξύ τους συνεργασία και τους όρους αυτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ