aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑναβολή στο Ουντινέζε- Σαλερνιτάνα

Αναβολή στο Ουντινέζε- Σαλερνιτάνα

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Σαλερνιτάνα για τη 19η αγωνιστική της Serie A λόγω κρουσμάτων στις τάξεις των φιλοξενούμενων.

Η διοίκηση της Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε ότι οι υγειονομικές αρχές ανέστειλαν την δραστηριότητα της ομάδας μετά από κρούσματα Covid-19 και ως εκ τούτου, η αποστολή της ομάδας δεν ταξίδεψε για το Ούντινε.

«Μετά από θετικά κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν στην ομάδα, ο σύλλογος λαμβάνει υπόψη τις διατάξεις των τοπικών υγειονομικών αρχών του Σαλέρνο, που ζήτησαν την αναστολή της δραστηριότητας της ομάδας και της απαγόρευσαν τη συμμετοχή σε αθλητικές εκδηλώσεις», επιβεβαίωσε ο σύλλογος της Καμπανίας, σε σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος, έχει ενημερωθεί σχετικά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επισημοποιήσει την αναβολή του αγώνα, κάτι που αναμένεται να γίνει τις προσεχείς ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ