aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑνατροπή σωτηρίας για τη Σπέτσια με ηγέτη τον Βέρντε!

Ανατροπή σωτηρίας για τη Σπέτσια με ηγέτη τον Βέρντε!

Έσωσε την Σπέτσια ο Ντανιέλε Βέρντε! Ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ ηγήθηκε ξανά της προσπάθειας της ομάδας του, αφού σκόραρε ένα τέρμα και έδωσε μία ασίστ με την Σπέτσια να επικρατεί 3-2 με ανατροπή της Ουντινέζε εκτός έδρας και να εξασφαλίζει την παραμονή.

Ο Μολίνα στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Βέρντε στο 35’ να φέρνει το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Ο Γκιάσι στο 45+3’ διπλασίασε τα τέρματα για την Σπέτσια, πηγαίνοντάς την στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ματζόρε στο 47’ να κάνει το 3-1 μετά από ασίστ του Βέρντε. Η Ουντινέζε δεν μπορούσε να αντιδράσει και το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να μειώσει σε 3-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νεστορόφσκι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Η Σπέτσια λίγο νωρίτερα έχασε την ευκαιρία να βρει τέταρτο γκολ, αφού ο Μανάι αστόχησε σε πέναλτι.

Η Τορίνο από την άλλη κατάφερε να πιάσει τη 10η θέση επικρατώντας 1-0 της Βερόνα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε ο Μπρέκαλο στο 19ο λεπτό και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι. Η Βερόνα παρέμεινε στην 9η θέση με 52 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ