aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑνάσα για Σπέτσια του Νικολάου, «τούμπαρε» την Ουντινέζε η Μπολόνια!

Ανάσα για Σπέτσια του Νικολάου, «τούμπαρε» την Ουντινέζε η Μπολόνια!

Βαθιά ανάσα για τη Σπέτσια. Η παρέα του Δημήτρη Νικολάου επικράτησε 1-0 της Τορίνο εκτός έδρας και αύξησε τη διαφορά της από τα χαμηλά της βαθμολογίας και την επικίνδυνη ζώνη, με τη «γκρανάτα» να μένει στη μέση του ταμπλό.

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο σε όλη τη διάρκειά του, αλλά το πέναλτι του Ενζολά στο 28ο λεπτό έμελλε να κρίνει το παιχνίδι υπέρ των φιλοξενούμενων, που κατάφεραν να διαχειριστούν εξαιρετικά το προβάδισμά τους, παρά τη μεγάλη πίεση των γηπεδούχων.

Κάπως έτσι, με αυτή τη νίκη η Σπέτσια ανέβηκε στους 18 βαθμούς και την 16η θέση, ούσα πλέον στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο «Dacia Arena», η Μπολόνια κατάφερε να νικήσει με ανατροπή την Ουντινέζε (1-2) και να πάρει μια σημαντική νίκη που την ξεμακραίνει από τα χαμηλά.

Ο Μπέτο στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε για δεύτερη φορά αλλά το VAR ακύρωσε το τέρμα του για οφσάιντ. Μάλιστα, η… τεχνολογία «επενέβη» για δεύτερη φορά στο πρώτο μέρος αφού λίγο πριν το φινάλε ο Σανσόνε σκόραρε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, όμως και πάλι το γκολ δεν μέτρησε γιατί ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Μπολόνια κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα με τον Σανσόνε να γράφει το 1-1 στο 59’, ενώ στο 80’ ο Ποσχ υπέγραψε την ανατροπή για τους «ροσομπλού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ