aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑνανέωσε με τη Ρόμα ως το 2026 ο Πελεγκρίνι

Ανανέωσε με τη Ρόμα ως το 2026 ο Πελεγκρίνι

Πριν καν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν, οι Τζαλορόσι είχαν κάνει σαφή την πρόθεσή τους να «δέσουν» τον αρχηγό τους. Αυτή, άλλωστε, ήταν η επιθυμία και του ίδιου, οπότε δεν υπήρχε αμφιβολία για το happy end. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Ρόμα δεν άρχισε συζητήσεις μέσα στο καλοκαίρι με τον Πελεγκρίνι, αφού δόθηκε προτεραιότητα στις μεταγραφές. Το δικό του θέμα, έλεγαν οι Ρωμαίοι, μπορούσε να περιμένει, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Και όντως δεν υπήρξε.

Ρόμα και Πελεγκρίνι έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο ως το 2026 και έχουμε υπογραφές και ανακοίνωση. Οπως έχουμε και την πρώτη δήλωση του αρχηγού των Τζαλορόσι μετά την επισημοποίηση του deal. «Είναι αδύνατον να περιγράψω αυτό το συναίσθημα. Εγινε αυτό που πάντα ήθελα. Ηρθε η ώρα για να δεθώ με την ομάδα της πόλης μου. Δεν θα μπορούσα να νιώσω κάτι πιο έντονο από αυτό. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για το γεγονός ότι όλοι με έκαναν να νιώθω σημαντικός. Θα προσπαθήσω να τους το ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας το 110%, με στόχο τη συνεχή βελτίωση και τις νίκες».

Αυτή η εξέλιξη κάνει χαρούμενο και τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει τονίσει πόσο σημαντικός είναι ο Πελεγκρίνι για τη Ρόμα. Κάτι που είχε δείξει και με τον θόρυβο που είχε κάνει για την απουσία του στο ντέρμπι με τη Λάτσιο λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δει στο προηγούμενο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ