aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑναλαμβάνει τη Λάτσιο ο Πραντέλι

Αναλαμβάνει τη Λάτσιο ο Πραντέλι

Μετά από 18 μήνες στην ανεργία, ο Τσέζαρε Πραντέλι αναμένεται να επιστρέψει στην εργασία και μάλιστα σε μία από τις πιο δημοφιλές ιταλικές ομάδες! Ο 58χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει με τον Κλαούντιο Λοτίτο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο.

Ο Λοτίτο στράφηκε στον Πραντέλι μετά την αρνητική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις με τον Χόρχε Σαμπαόλι, ο οποίος πρόβαλλε υψηλές απαιτήσεις, της τάξεως των 2,6 εκατομμυρίων ευρω ετησίως. Οι αποδοχές του Πραντέλι αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο, κασέ σαφώς πιο προσιτό από του Χιλιανού…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άνδρες συμφώνησαν για συνεργασία διάρκειας δύο ετών και ως στόχος τέθηκε η συμμετοχή της Λάτσιο στο Γιουρόπα Λιγκ, μέσω της Serie A της σεζόν 2016 – 2017. Υπενθυμίζεται ότι φέτος, η ρωμαϊκή ομάδα τερμάτισε στην 8η θέση στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Προηγουμένως, ο Πραντέλι είχε εργαστεί στη Γαλατάσαραϊ, από την οποία είχε απολυθεί στις 28 Νοεμβρίου του 2014. Πριν την Κωνσταντινούπολη, ο Πραντέλι καθοδηγούσε την Εθνική Ιταλίας, με την οποία είχε φτάσει στον τελικό του Euro 2012 και είχε αποκλειστεί από τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ