aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Ανακοίνωσε» τον Τιάγκο Μότα η Μπολόνια

«Ανακοίνωσε» τον Τιάγκο Μότα η Μπολόνια

Τέλος εποχής και… επίσημα για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην Μπολόνια, ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 28 Ιανουαρίου του 2019 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2022 θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ιταλικής ομάδας.
Με τον διάδοχο του Σέρβου τεχνικού να έχει ήδη βρεθεί στο πρόσωπο του Τιάγκο Μότα, ο οποίος θα αναλάβει το δύσκολο έργο ανάκαμψης της Μπολόνια η οποία φιγουράρει στην 16 θέση της Serie A με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη ακόμα.

«Αποφασίσαμε ότι προπονητής από τη Δευτέρα θα είναι ο Τιάγκο Μότα, το ανακοινώνω επίσημα, αλλά αυτό που θα ήθελα να εστιάσω τώρα είναι ο αυριανός αγώνας με τη Φιορεντίνα», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπολόνια, Κλαούντιο Φενούτσι.

Ενώ πρόσθεσε πως στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος των «ροσομπλού» με τη Φιορεντίνα, στον πάγκο θα βρίσκονται οι Βιτζιάνι και Μανιάνι., όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

«Όταν αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Σίνισα, ήταν για να αναπληρώσουμε τη χαμένη χρονιά λόγω της κατάστασής του, μαζί του υπήρχε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση. Αυτό το καλοκαίρι ξεκινήσαμε ξανά ελπίζοντας ότι η ομάδα θα λειτουργούσε, αλλά δεν λειτούργησε. Μιλήσαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε την αλλαγή. Ήταν μια οδυνηρή απόφαση, πολύ οδυνηρή, επίσης γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα έχει αξίες», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ