aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑνακοίνωσε το «τέλος» ο Πίρλο με ένα συγκινητικό μήνυμα!

Ανακοίνωσε το «τέλος» ο Πίρλο με ένα συγκινητικό μήνυμα!

Τίτλους τέλους οριστικά και αμετάκλητα σε μια τεράστια καριέρα έβαλε ο Αντρέα Πίρλο με μήνυμά του στο Twitter. Δείτε τα συγκινητικά λόγια του Ιταλού, που αποχωρεί στα 38 του από την ενεργό δράση: «Τελευταίο παιχνίδι στο MLS. Καθώς η θητεία μου στους New York FC ολοκληρώνεται θα ήθελα να πω μερικές κουβέντες. Θέλω να ευχαριστήσω καθένα για την ευγένεια και την υποστήριξη που μου έδειξαν σε αυτή την απίστευτη πόλη. Ευχαριστώ τους φοβερούς φιλάθλους, το τεχνικό επιτελείο κάθε έναν που εργαζόταν πίσω από τα φώτα, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου.

Δεν τελειώνει μόνο η παρουσία μου στην ομάδα, αλλά έρχεται το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, για αυτό δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα παιδιά μου για την στήριξη και την αγάπη που πάντα μου έδιναν, κάθε ομάδα στην οποία είχα την τιμή να αγωνιστώ, κάθε συμπαίκτη με τον οποίο είχα την χαρά να παίξω, όλους τους ανθρώπους που έκαναν την καριέρα μου τόσο μοναδική. Τέλος, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που συνεχώς με υποστήριζε. Θα είστε για πάντα στην σκέψη μου και την καρδιά μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ