aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανακοίνωσε Σβίλαρ η Ρόμα

Παίκτης της Ρόμα με κάθε τρόπο είναι πλέον ο Μίλε Σβίλαρ, με τους «τζαλορόσι» να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό τερματοφύλακα, μέχρι το 2027.

Ο 22χρονος Σέρβος τερματοφύλακας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο, ξεκινώντας από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ, ενώ το 2016 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και από εκεί πήρε μεταγραφή για στη Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2017.

Τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη Β’ ομάδα της Μπενφίκα καταγράφοντας 13 συμμετοχές.

Ο ίδιος αμέσως μετά την υπογραφή του πενταετούς συμβολαίου με τη νέα του ομάδα, ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Ρόμα, χάρηκα. Το να μπορώ να συνεργάζομαι με έναν προπονητή όπως είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι απίστευτο και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Από την πλευρά του ο Τεχνικός Διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Τιάγκο Πίντο δήλωσε: «Ο Μίλε είναι ένας νεαρός με μεγάλη προοπτική, με τεράστιες δυνατότητες και ισχυρή εργασιακή ηθική. Με αυτήν την αγορά στοχεύουμε όχι μόνο να βελτιωθούμε στο παρόν, αλλά και να χτίσουμε καλύτερα το μέλλον του συλλόγου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ