aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΆλωσε το Τορίνο και έδειξε έτοιμη για… Σίτι η Ίντερ!

Άλωσε το Τορίνο και έδειξε έτοιμη για… Σίτι η Ίντερ!

Φινάλε με χαμόγελα στη Serie A για την Ίντερ! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τορίνο (0-1), ανέβηκε προσωρινά δεύτερη και περιμένει το αποτέλεσμα της Λάτσιο για να γνωρίζει την τελική της κατάταξη. Κάτι που έχει τη σημασία του, αφού όποιος τερματίσει δεύτερος θα πάρει 5 εκατ. ευρώ επιπλέον.
Με την Ίντερ να δείχνει έτοιμη στην πρόβα τζενεράλε με τη Μάντσεστερ Σίτι σε μία εβδομάδα στον μεγάλο τελικό του Champions League!

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο και με καλές στιγμές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με τον Σανάμπρια από πλευράς Τορίνο να έχει την καλύτερη και ο Γκαλιαρντίνι αυτή της Ίντερ. Σκορ δεν υπήρχε και όλα έδειχναν πως έτσι θα έβγαινε το πρώτο μέρος, με τους «νερατζούρι» να χτυπάνε με τον Μπρόζοβιτς στο 37ο λεπτό, ο οποίος νίκησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 1-0.

Καλός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, με την Ίντερ να έχει δύο καλές στιγμές στο πρώτο τέταρτο με Τζέκο (56’) και Γκαλιαρντίνι (59’). Ο Καραμό ένα λεπτό αργότερα είχε την δική του φάση για να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ στο 71’ ο Σανάμπρια σπατάλησε ακόμη μια στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βρίσκουν χώρους και άγγιξαν το 2-0 στο 80ο λεπτό, αλλά το συρτό σουτ του Τζέκο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Τα λεπτά περνούσαν, η Τορίνο ανέβαζε την πίεσή της αλλά δυσκολευόταν να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κόρνταζ, ο οποίος μπήκε στη θέση του Χαντάνοβιτς και αγωνίστηκε εκ νέου με τη φανέλα της Ίντερ μετά από 19 χρόνια! Κάπως έτσι, η ομάδα του Ιντζάγκι κράτησε το τρίποντο ως το φινάλε και στρέφει το βλέμμα της στον τελικό του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ