aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΆλωσε το Μπέργκαμο με Βλάχοβιτς η Φιορεντίνα (vid)

Άλωσε το Μπέργκαμο με Βλάχοβιτς η Φιορεντίνα (vid)

Οι Μπεργκαμάσκι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και σκόραρε στο 10′ με τον Τζιμσίτι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR λόγω οφσάιντ. Οι Βιόλα, από την άλλη πλευρά, έχασαν με τραυματισμό τον Βενούτι στο 25′ αλλά στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν καλύτερα.

Η Φιορεντίνα είχε καλό ρυθμό, δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να την απειλήσουν και τελικά πήρε και το προβάδισμα με το πέναλτι του Βλάχοβιτς στο 33′, μετά το χέρι του Μέλε που υποδείχθηκε μέσω VAR.

Με τον ίδιο τρόπο, με πέναλτι του Βλάχοβιτς δηλαδή, αυτή τη φορά μετά την ανατροπή του Μποναβεντούρα από τον Τζιμσίτι, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 και έβαλαν βάσεις νίκης, αλλά πέναλτι έγινε και στη δική τους περιοχή…

Συγκεκριμένα, στο 65′ το μαρκάρισμα του Καγιεχόν στον Γκόσενς έδωσε την ευκαιρία στον Ζαπάτα να μειώσει σε 1-2 από τα 11 βήματα, με την Αταλάντα να έχει στη συνέχεια φάσεις για να ισοφαρίσει αλλά δεν αξιοποίησε καμία… Ετσι, έμεινε στους 4 βαθμούς, ενώ η Φιορεντίνα πήγε στους 6 και αισιοδοξεί για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Γκολ: 65′ πεν. Ζαπάτα – 33′ πεν., 49′ πεν. Βλάχοβιτς

Κίτρινη κάρτα: Μέλε, Ζαπάτα, Μποναβεντούρα, Ιγκόρ, Μιλένκοβιτς, Γκόσενς, Οντριοθόλα, Φρόιλερ, Παλομίνο

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Τζαπακόστα, Πάσαλιτς (82′ Ιλιτσιτς), Φρόιλερ, Μέλε (50′ Γκόσενς), Μίραντσουκ (50′ Μαλινόφσκι), Πεσίνα (85′ Κούπμαϊνερς), Ζαπάτα (82′ Πίκολι).

Φιορεντίνα: Τερατσάνο, Βενούτι (25′ Οντριοθόλα), Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Τορέιρα (66′ Αμραμπατ), Ντάνκαν (76′ Καστροβίλι), Καγιεχόν (76′ Γκονζάλες), Σοτίλ (66′ Σαπονάρα), Βλάχοβιτς.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ