aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΆλωσε τη Φλωρεντία και... βλέπει Ευρώπη η ανεβασμένη Μπολόνια

Άλωσε τη Φλωρεντία και… βλέπει Ευρώπη η ανεβασμένη Μπολόνια

Την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος σημείωσε η Μπολόνια, που επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα εκτός έδρας και σκαρφάλωσε έτσι στην 8η θέση της βαθμολογίας της Serie A – εκεί όπου ισοβαθμεί με την Ουντινέζε.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ορσολίνι στο 14’ έβαλε μπροστά τους «ροσομπλού», με τον Σαπονάρα να ισοφαρίζει ένα πεντάλεπτο αργότερα. Ωστόσο, ο Πος σκόραρε στο 47’ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας των Κυριακόπουλου (μπήκε στο 83’) και Λυκογιάννη (έμεινε στον πάγκο).

Νωρίτερα, η Τορίνο επιβλήθηκε 1-0 της Ουντινέζε εντός έδρας στο ντέρμπι της Ευρώπης και μπήκε κι αυτή για τα καλά στο κόλπο για την ευρωπαϊκή έξοδο
Την αναμέτρηση έκρινε ένα γκολ του Καραμό στο 49ο λεπτό, με την «γκρανάτα» να προσπερνά τους «φριουλιάνι» στη βαθμολογία και να πλασάρεται στην πρώτη επτάδα – με έναν βαθμό παραπάνω από τους ηττημένους και την Μπολόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ