aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΆλλο Κιμ, άλλο Κβαρατσχέλια – Έτοιμος να ανανεώσει με τη Νάπολι ο Γεωργιανός

Άλλο Κιμ, άλλο Κβαρατσχέλια – Έτοιμος να ανανεώσει με τη Νάπολι ο Γεωργιανός

Από τη στιγμή που κατακτήθηκε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, άρχισαν τα σενάρια για την επόμενη μέρα. Θα άνοιγε ούτως ή άλλως αυτή η συζήτηση, απλά η διαφαινόμενη αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι την άνοιξε ακόμη πιο εύκολα. Χωρίς να παραβλέπουμε, φυσικά, ότι έπαιξαν ρόλο και οι επαφές του μάνατζερ του Κιμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νοτιοκορεάτης αμυντικός είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες που πρωταγωνιστούν σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Και κατά πάσα πιθανότητα, είναι αυτός που θα φύγει, γιατί οι άλλοι δύο λογικά θα παραμείνουν στη Νάπολι. Ο ένας είναι ο Βίκτορ Οσιμέν για τον οποίο ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ζητάει 160 εκατ. ευρώ και ο άλλος είναι ο Κβαρατσχέλια, ο οποίος ετοιμάζεται να ανανεώσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρουν σήμερα (28/5) έγκυρες πηγές στην Ιταλία, το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι επαφές με τον παίκτη και το περιβάλλον του είναι συνεχείς και η συμφωνία δεν απέχει πολύ. Μια συμφωνία που θα προβλέπει, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, τα εξής: Συμβόλαιο ως το 2028 και ετήσιες απολαβές στα 3 εκατ. ευρώ. Με βάση τη σεζόν που έκανε ο Γεωργιανός εξτρέμ μπορεί και να μοιάζουν λίγα, σε σχέση με όσα έπαιρνε φέτος όμως είναι πολλά. Ετσι, όλα δείχνουν ότι αυτό το θέμα θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για τους Παρτενοπέι.

Οι οποίοι Παρτενοπέι, παράλληλα, είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό από το συγκεκριμένο μέτωπο. Ανακύκλωση των ονομάτων που έχουν γραφτεί, αναλύσεις για το τι μπορεί να προσφέρει στον καθένα ο Ντε Λαουρέντις, εκτιμήσεις για το ποιος μπορεί να είναι το φαβορί αλλά όχι κάποια ουσιαστική εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ