aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑιχμές Βιέρι για Λουκάκου: «Αν έπαιζα εγώ σε αυτή την Ίντερ, θα έβγαινα πρώτος σκόρερ...

Αιχμές Βιέρι για Λουκάκου: «Αν έπαιζα εγώ σε αυτή την Ίντερ, θα έβγαινα πρώτος σκόρερ κάθε χρόνο»

Αιχμές για την απόδοση του Ρομέλου Λουκάκου κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, άφησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κριστιάν Βιέρι.

Ο θρυλικός επιθετικός της Ίντερ, ο οποίος είχε 190 εμφανίσεις και 123 γκολ φορώντας τη φανέλα της από το 1999 έως το 2005, κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία των «νερατζούρι» μετά την απρόσμενη ήττα τους στην αναμέτρηση με την Σπέτσια.

«Η Ίντερ δημιουργεί ανά μέσο όρο 10 ευκαιρίες στα εντός έδρας παιχνίδια της φέτος. Παίζει αρκετά καλά. Έχει τον Ντάμφρις, τον Ντι Μάρκο, τον Μπαρέλα, ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν πολύ καλές σέντρες. Έχει παίκτες που τροφοδοτούν τον Λουκάκου σε πολύ καλές θέσεις. Αν έπαιζα εγώ σε αυτή την Ίντερ, κάθε χρόνο θα έβγαινα πρώτος σκόρερ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιέρι.

Ο Λουκάκου αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες μετά την επιστροφή του στην Ίντερ, έχοντας σκοράρει μόνο 5 γκολ στις 17 φετινές του εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ