aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑυτός ο τίτλος δεν χάνεται: «Καθάρισε» την Αταλάντα και ετοιμάζεται για στέψη η Μίλαν!

Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται: «Καθάρισε» την Αταλάντα και ετοιμάζεται για στέψη η Μίλαν!

Και τώρα πώς να το χάσει! Η Μίλαν ντρίπλαρε και το εμπόδιο της Αταλάντα, επικρατώντας 2-0 στο «Σαν Σίρο» με αποτέλεσμα να αγκαλιάσει πλέον και με τα δύο χέρια τον scudetto. Το οποίο έχει να σηκώσει από τη σεζόν 2010-11.

Η ομάδα του Πιόλι ήταν αυτή που έπρεπε σε ένα ακόμη «τελικό» στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπεργκαμάσκι, με τον Λέαο να δείχνει ξανά τον δρόμο προς τη νίκη. Στο 56’, ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε τη μακρινή μεταβίβαση του Μεσίας, αλλά και την ταχύτητά του, ο Κόπμαϊνερς δεν μπόρεσε να τον σταματήσει και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μούσο με αποτέλεσμα να σηκώσει το «Σαν Σίρο» στο πόδι.

Ο Τεό Ερναντέζ έφερε ακόμα πιο κοντά στη νίκη τους «ροσονέρι» στο 75’, σκοράροντας έπειτα από απίστευτη κούρσα την οποία έκανε.

Επόμενο εμπόδιο της Μίλαν είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με την αδιάφορη βαθμολογικά Σασουόλο και σε περίπτωση που νικήσει σήμερα η Ίντερ την Κάλιαρι θα χρειάζεται έναν βαθμό για να το σηκώσει και τυπικά. Διαφορετικά, αν δεν νικήσουν «νερατζούρι» την ομάδα του Αγκοστίνι, το παίρνουν από σήμερα. Η Μίλαν έχει πλέον 83 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ μόλις μια φορά έφτασε τους 80 τα τελευταία 15 χρόνια. Η προηγούμενη ήταν τη σεζόν 2010-11, όταν και το σήκωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ