aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΑυτή είναι η πρόταση της Ίντερ στον Ντιμπάλα!

Αυτή είναι η πρόταση της Ίντερ στον Ντιμπάλα!

Όχι μόνο απλή σκέψη, αλλά ξεκάθαρη είναι η πρόθεση της Ιντερ να αποκτήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους και μάλιστα ως ελεύθερο από τη στιγμή που ο Αργεντινός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», ο διευθύνων σύμβουλος των «νερατζούρι», Μπέπε Μαρότα, μίλησε ήδη με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και αναμένεται να συναντηθούν μέχρι τις αρχές Φλεβάρη.

Το πλάνο των πρωταθλητών είναι να απεμπλακούν από τα συμβόλαια των Βιδάλ και Βεσίνο το προσεχές καλοκαίρι ώστε να εξοικονομήσουν περίπου 16 εκατ. ευρώ και να μπουν έτσι δυναμικά στην προσπάθεια απόκτησης του Ντιμπάλα.

Η πρόταση της ομάδας του Σιμόνε Ιντσάγκι που ετοιμάζεται να καταθέσει θα φτάνει τα 7,5 εκατ. ευρώ για πενταετές συμβόλαιο, ενώ θα προβλέπονται και μπόνους για στόχους και επίτευξης ατομικών επιδόσεων. Πρόκειται για συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που είχε ο Κρίστιαν Έρικσεν, που αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ