aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AAδιόρθωτη Μίλαν, χάρισε απρόσμενο βαθμό στη Σαλερνιτάνα! (vid)

Aδιόρθωτη Μίλαν, χάρισε απρόσμενο βαθμό στη Σαλερνιτάνα! (vid)

Τα έκανε μαντάρα στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν και βλέπει την Ίντερ να απομακρύνεται. Οι «ροσονέρι» παρότι προηγήθηκαν λίγο πριν το ημίχρονο με τον Ζιρού κόντρα στη Σαλερνιτάνα, δέχθηκαν την ψυχρολουσία από τον Ντιά, κόλλησαν στο 1-1 και έμειναν στο -2 από τη «συμπολίτισσα» υποχωρώντας στην 4η θέση έπειτα από 26 αγωνιστικές στη Serie A.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μένει μακριά από τη νίκη Μίλαν, που πλέον μετρά 48 βαθμούς, τη στιγμή που η Σαλερνιτάνα έκανε «άλμα» παραμονής φτάνοντας στην 16η θέση και σε απόστασταση επτά βαθμών απόν την επικίνδυνη ζώνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Μίλαν απείλησε για πρώτη φορά τη Σαλερνιτάνα στο 23′ με τον Λεάο να ντριμπλάρει από τα δεξιά τον Μπράνταριτς, πάτησε στην περιοχή όμως το φαλτσαριστό σουτ που εξαπέλυσε πέρασε εκτός εστίας. Τρία λεπτά αργότερα ο Ζιρού παραλίγο να πετύχει το γκολ της σεζόν. όταν μετά από τη σέντρα του Μπενασέρ κοντρόλαρε την μπάλα και έκανε το ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Οτσόα. Ότι δεν κατάφερε ο Γάλλος στο 29′ το έκανε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Μπενασέρ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ζιρού με κεφαλιά έβαλε… στα δίχτυα τους φιλοξενούμενους ανοίγοντας το σκορ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έριξε κατακόρυφα την απόδοση της και στο 61′ δέχθηκε την ψυχρολουσία. Μετά από απίθανη αντεπίθεση της ομάδας του Σαλέρνο, η μπάλα έφτασε στον Μπράνταριτς που βρήκε το κενό στην περιοχή των «ροσονέρι» με τον Ντιά να τελειώνει τη φάση για το 1-1.

Ο Πιόλι προχώρησε σε αλλαγές περνώντας στο ματς τους Τονάλι, Οριγκί και Ιμπραϊμοβιτς. Στο 64′ ο Μπενασέρ ανατράπηκε στην περιοχή όμως μετά από έλεγχο VAR ο διαιτητής διέταξε τη συνέχεια του αγώνα. Η τελευταία μεγάλη στιγμή του ματς ο Ίμπρα έφτασε μια ανάσα από τη λύτρωση όμως ο Οτσόα διατήρησε το 1-1 χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη Σαλερνιτάνα που ξέφυγε πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ