aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A92 χρόνια απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για οπαδούς της Γιουβέντους

92 χρόνια απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για οπαδούς της Γιουβέντους

Στις 2 Οκτωβρίου, στο ματς με τη συμπολίτισσα, οι Μπιανκονέρι είχαν την υποστήριξη και των οργανωμένων οπαδών τους. Ηταν η επιστροφή των ultras έπειτα από καιρό και δεν ήταν τυχαίο το παιχνίδι που επέλεξαν. Τόσο επειδή ήταν το τοπικό ντέρμπι, όσο και επειδή ήταν εκτός έδρας. Και από τότε το καθιέρωσαν: Στα εκτός έδρας πάνε και κάνουν κανονικά εξέδρα, στα εντός έδρας δεν πάνε. Δεν τους θέλει και η διοίκηση του κλαμπ, άλλωστε. Από εδώ και πέρα, πάντως, 25 οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους δεν θα ξαναπάνε στο γήπεδο για κάποια χρόνια. Είτε εντός, είτε εκτός.

Την ημέρα του ντέρμπι με την Τορίνο, οι ultras των Μπιανκονέρι είχαν στήσει πάρτι. Και δεν αναφερόμαστε στη διάρκεια του ματς ή στη λήξη του, μετά τη νίκη με το γκολ στο τέλος. Αναφερόμαστε και πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Πάρτι στην πορεία προς το γήπεδο, «πάρτι» και όταν έφτασαν εκεί και συναντήθηκαν με τους αστυνομικούς. Ανάμεσα στις δύο πλευρές, για κάποια ώρα, υπήρξαν επεισόδια και το θέμα είχε συνέχεια τις επόμενες μέρες.

Καταρχάς, είχε γίνει εκείνη την ημέρα προσαγωγή κάποιων ultras της Γιούβε. Από εκεί και πέρα, κάποιοι άλλοι αναγνωρίστηκαν στις εβδομάδες που ακολούθησαν. Και αφού η αστυνομία «έδεσε» 25 οπαδούς των Μπιανκονέρι, ήρθε τώρα και η ανακοίνωση των ποινών. Οπως έγινε γνωστό από τις Αρχές λοιπόν, υπάρχει ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα από 2 ως 7 χρόνια για αυτούς τους 25. Και αν αθροίσουμε όλες τις ποινές, τότε συνολικά φτάνουμε στα 92 χρόνια. Συνολικά, επαναλαμβάνουμε. Ακόμη ένα επεισόδιο, επομένως, στην κόντρα ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς της Γιουβέντους και… τους πάντες. Διοίκηση, αστυνομία, εισαγγελία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ