aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Σε συζητήσεις με τον Ραϊόλα η Μπαρτσελόνα για τον Πογκμπά»

«Σε συζητήσεις με τον Ραϊόλα η Μπαρτσελόνα για τον Πογκμπά»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, μίλησε πρόσφατα με τον Μίνο Ραϊόλα για να του εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει τον Γάλλο χαφ, του οποίου του συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

To συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει τον Ιούνιο του 2022. Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον παίκτη αλλά και με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο Γάλλος χαφ από την πλευρά του είναι ευτυχισμένος στο «Όλντ Τράφορντ», ειδικά μετά την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στους «κόκκινους διαβόλους». Ωστόσο, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει με το που θα συνεχίσει ο Πολ Πογκμπά, τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «fiches.net», ο Τζουάν Λαπόρτα, πριν από μερικές ημέρες ήρθε σε επικοινωνία με τον Ραϊόλα, προκειμένου να του του εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει τον 28χρονο μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ