aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡοναλντίνιο για Μέσι – «Είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω με αυτή τη φανέλα, μυρίζομαι...

Ροναλντίνιο για Μέσι – «Είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω με αυτή τη φανέλα, μυρίζομαι πρωτάθλημα» (pic)

Ο Ροναλντίνιο ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Λίονελ Μέσι με τον δικό του τρόπο και μάλιστα κάνοντας την πρόβλεψη ότι η Παρί σεν Ζερμέν θα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος άσος, που έχει αγωνιστεί και ο ίδιος με τα χρώματα της γαλλικής ομάδας, ανέφερε σε «τιτίβισμά» του πως είναι χαρούμενος για την μεταγραφή του Μέσι, όπως και του Σέρχιο Ράμος και πως το σούπερ ρόστερ της Παρί θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Είναι μεγάλη χαρά που έπαιξα και στους δύο αυτούς συλλόγους ( σ.σ Μπαρτσελόνα και Παρί) και τώρα βλέπω τον φίλο μου, Λιονέλ Μέσι, να φορά αυτή τη φανέλα. Μακάρι να υπάρχουν πολλές χαρούμενες στιγμές Λέο! Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος και για τον φίλο μου Σέρχιο Ράμος που είναι στην ομάδα, όπως και γι’ αυτό το σούπερ ρόστερ που έχει! Μυρίζομαι πρωτάθλημα!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ροναλντίνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ