aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΡόι Κιν: «Ο Ρονάλντο δεν κάνει τις ομάδες χειρότερες, δείτε τη Γιουβέντους τώρα»

Ρόι Κιν: «Ο Ρονάλντο δεν κάνει τις ομάδες χειρότερες, δείτε τη Γιουβέντους τώρα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το πρόσωπο των ημερών, αλλά όχι για λόγους που μας έχει συνηθίσει. Ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα μετά τη ρήξη των σχέσεών του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ δέχεται έντονη κριτική για τη συμπεριφορά του στην εθνική της Πορτογαλίας, με πολλούς να αναρωτιούνται μήπως τελικά κάνει κακό στις ομάδες του.

Ο Ρόι Κιν, θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έσπευσε παρόλα αυτά να υπερασπιστεί τον «CR7», λέγοντας πως υπάρχουν παραδείγματα ομάδων που έγιναν πολύ χειρότερες μετά την αποχώρησή του.

«Οι ποδοσφαιριστές υποτίθεται ότι είναι τέλειοι; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αυτή τη στάση από πριν από 10 χρόνια, αλλά το επόμενο παιχνίδι θα έκανε χατ τρικ και ήταν 27 κι όλοι θα τον συγχωρούσαν. Ο κόσμος λέει ότι κάνει τις ομάδες χειρότερες, η Γιουβέντους δεν έχει κάνει τίποτα από τότε που την άφησε πριν από μερικά χρόνια», ανέφερε o Iρλανδός πρώην ποδοσφαιριστής για την κριτική που δέχεται ο Ρονάλντο.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή του Σάντος να τον κρατήσει στον πάγκο στο ματς των προημιτελικών με την Ελβετία: «Απέναντι στην Ελβετία, ο προπονητής της Πορτογαλίας πήρε τη σωστή απόφαση να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο με κάποιον που πρόσφερε μεγαλύτερη κινητικότητα μπροστά. Ο Γκονσάλο Ράμος πέτυχε χατ τρικ και όλοι κοιτάζουν κατευθείαν στον Ρονάλντο. Πάντα πίστευα ότι υπήρχε πιθανότητα ο Ρονάλντο να μην ξεκινήσει ένα παιχνίδι νοκ άουτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο για την Πορτογαλία, είναι 37!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ