aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν: Χαμός για ένα εισιτήριο για το ντεμπούτο του Μέσι

Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν: Χαμός για ένα εισιτήριο για το ντεμπούτο του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας επικρατεί τρέλα για ένα εισιτήριο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Αργεντινό αστέρα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την Κυριακή (29/08, 21:45) την Ρεμς στο «Stade Auguste-Delaune II», για την 4η αγωνιστική της Ligue 1.

Ηδη οπαδοί των Παριζιάνων αλλά και της Ρεμς έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, αλλά φυσικά και τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ρεμς ήδη έχουν διατεθεί 20.546 εισιτήρια, σχεδόν 10 ημέρες πριν από τη σέντρα. Μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί αγορές εισιτηρίων τη Χιλή, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Αίγυπτο αλλά και την Ινδία.

Ακόμα και σε επίπεδο ΜΜΕ επικρατεί πανικός για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς σύμφωνα με την «L’ Equipe», υπάρχουν από τώρα 120 αιτήσεις για διαπίστευση, με τις περισσότερες να είναι από την Αργεντινή.

«Το ρεκόρ για έναν εντός έδρας αγώνα της Ρεμς ανέρχεται σε 113 διαπιστεύσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών των φωτογράφων, στις 2 Μαρτίου 2013, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφθηκαν το γήπεδο», αναφέρει σε σχετική ενημέρωσή της η Ρεμς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ