aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΡεάλ, Σίτι και Μπάγερν δίνουν μάχη για τον «δυσαρεστημένο» Μάουντ

Ρεάλ, Σίτι και Μπάγερν δίνουν μάχη για τον «δυσαρεστημένο» Μάουντ

Η Τσέλσι διανύει μία τρομερή σεζόν παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ με τον Γερμανό τεχνικό να καθοδηγεί τους «μπλε» προς το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά τη σεζόν 2016-2017.

Ωστόσο, οι ανανεώσεις των συμβολαίων αποτελούν μεγάλο «αγκάθι» για την Τσέλσι που μέχρι στιγμής βλέπει τους Κρίστενσεν και Ρούντιγκερ να μην μπορούν να φτάσουν σε συμφωνία με το σύλλογο. Δυσαρεστημένος είναι και ο Μέισον Μάουντ με τον τρόπο που χειρίζεται η ομάδα το συμβόλαιό του.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τους «μπλε», ωστόσο, οι νέες προτάσεις της διοίκησης δεν τον ικανοποιούν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από το σύλλογο στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Μάλιστα για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται αρκετά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Fichajes», ο Μάουντ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και των Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου, με τον 22χρονο να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του σε Αγγλία και Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ