aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ: Ετοιμάζει πρόταση τον Ιανουάριο για τον Μπαπέ

Ρεάλ: Ετοιμάζει πρόταση τον Ιανουάριο για τον Μπαπέ

Να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προσπάθησε η Ρεάλ, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν από την πλευρά της δεν συναίνεσε στην παραχώρηση του.

Ο 22χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας για την ανανέωσή του.

Από πλευρά του, ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ σε δηλώσεις που είχε κάνει εμφανίστηκε αισιόδοξος σ΄ότι έχει να κάνει με την μετακόμιση του παίκτη, από το Παρίσι στην Μαδρίτη στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Radioestadio Noche, ο πρόεδρος των «μερένγκες» φέρεται να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Μπαπέ εντός του Ιανουαρίου, καθώς από την νέα σεζόν ο Μπαπέ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ