aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΡεάλ: Δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πογκμπά

Ρεάλ: Δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά στο παρελθόν είχε δηλώσει πως είχε όνειρο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια κάτι τέτοιο προς το παρόν φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς σύμφωνα με την Marca, η Ρεάλ δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου.

Το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και ο Γάλλος μέσος έχει αρχίσει ήδη να δέχεται προτάσεις από άλλες ομάδες. Ωστόσο οι άνθρωποι της Βασίλισσας θεωρούν ότι δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο της ομάδας παρότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Ο Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε 13 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μοιράσει 7 ασίστ ενώ δεν έχει ακόμα καταφέρει να σκοράρει.

Από την άλλη πλευρά στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης κινούνται για την ανανέωση του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς, καθώς θέλει να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης για πολλά χρόνια ακόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ