aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΨηλά στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κολό Μουανί!

Ψηλά στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κολό Μουανί!

Η φετινή σεζόν μπορεί να βρίσκεται στην τελική της ευθεία, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνει τον δικό της αγώνα για την τρίτη θέση της Premier League, ωστόσο, στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων», έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν την επόμενη ημέρα.

Αναμφίβολα εκεί που «πονάει» η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ είναι στην γραμμή κρούση της, με την χειμερινή προσθήκη του Βέγκχορστ να μην έχει προσφέρει τα αναμενόμενα μετά και τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της βρετανικής «Mirror», η Γιουνάιτεντ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ραντάλ Κολό Μουανί για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ο 24χρονος επιθετικός που βγάζει… μάτια φέτος στην Bundesliga με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται στον στόχο και της Μπάγερν Μονάχου, η οποία ψάχνει και εκείνη για βασικό στράικερ για τη νέα σεζόν, έχοντας μάλιστα πλησιάσει την πλευρά του παίκτη.

Τη φετινή χρονιά, ο νεαρός Γάλλος, μετράει 40 συμμετοχές με 20 γκολ, αλλά και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Άιντραχτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ