aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΠροβληματισμένος ο Χάαλαντ μετά το χατ-τρικ με Γιβραλτάρ: «Δεν σκοράρω αρκετά γκολ»

Προβληματισμένος ο Χάαλαντ μετά το χατ-τρικ με Γιβραλτάρ: «Δεν σκοράρω αρκετά γκολ»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει βαλθεί να σπάσει… όλα τα κοντέρ με τη φανέλα της Νορβηγίας, με τον φορ της Ντόρτμουντ παρά το νεαρό της ηλικίας του να εξελίσσεται στον απόλυτο ηγέτη των Νορβηγών! Οι επιδόσεις του… ζαλίζουν, καθώς στα πρώτα 15 παιχνίδια με την εθνική, έχει σκοράρει 12 τέρματα!

Νούμερα πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως για να φτάσουν τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων με τις εθνικές τους ομάδες οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάστηκαν 36 και 34 παιχνίδια αντίστοιχα!

Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος ο 21χρονος επιθετικός δεν ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή του μετά το τέλος της χθεσινή αναμέτρησης της Νορβηγίας επί του αδύναμου Γιβραλτάρ (5-1), παιχνίδι στο οποίο σημείωσε τρία γκολ, φτάνοντας έτσι τα πέντε τέρματα την τελευταία εβδομάδα, αφού είχαν προηγηθεί εκείνα κόντρα σε Ολλανδία και Λετονία!

Χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος τόνισε με δηλώσεις του σε ολλανδικά Μέσα τόνισε πως: «Δεν σκοράρω πολλά γκολ, αλλά πλησιάζω έναν αριθμό τερμάτων σταθερά. Νομίζω ότι έπρεπε να είχα πετύχει περισσότερα γκολ σε κάποιους αγώνες…»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ