aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΠρώτος στόχος της Λίβερπουλ ο Τσάμπι Αλόνσο

Πρώτος στόχος της Λίβερπουλ ο Τσάμπι Αλόνσο

Παρά την αισιοδοξία της Λεβερκούζεν όσον αφορά την παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο, η Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρη. Θέλει τον Ισπανό στη θέση του Γιούργκεν Κλοπ και αναμένεται να τον «κυνηγήσει».

Σύμφωνα με νέο αγγλικό δημοσίευμα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει ήδη θέσει τον Αλόνσο στην κορυφή της λίστας της και αναμένεται να κάνει τα πάντα για να τον έχει του χρόνου στο «Άνφιλντ». Όπως αποκαλύπτει η «Guardian» οι «reds» έχουν ήδη «κυκλώσει» το όνομα του Ισπανού και μάλιστα τον έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας τους, καθώς η διοίκηση θεωρεί ότι είναι ο καταλληλότερος για τη νέα εποχή που θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.

Από την άλλη βέβαια, στο στρατόπεδο της Μπάγερ Λεβερκούζεν πιστεύουν ότι ο Αλόνσο θα θελήσει να «μαζέψει» περισσότερη εμπειρία και να χτίσει ένα πιο «βαρύ» βιογραφικό πριν κάνει το μεγάλο άλμα και αναλάβει ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ